Csak csináld!

Csak természetesen! – Interjú a GastrOlaj márka megálmodójával

Találkoztunk és hihetetlenül motiváló volt mind a történet, amit elmesélt, mind maga a személyisége a most következő interjúalanyomnak. Mert mindig érződik, ha valaki szívvel-lélekkel, igazi szenvedéllyel foglalkozik valamivel. Beleszerettek a hidegen sajtolt növényi olajokba, melyek jótékony hatásairól, számtalan felhasználási módjáról már önmagában hosszasan írhatnék. Gyakorlati tippek mellett a kezdetekről, a nehézségekről, a mindennapokról és a… Tovább »

Hogyan lásd szépnek önmagad és a világot? – Szemes Nóra személyi stylistot faggattam

Hosszú évek óta van a szakmában. A legtöbben azt mesélik róla, olyan vele vásárolni, mint egy barátnővel. Pozitív világképe, jókedve, kisugárzása bizalmat ébreszt az emberekben és szívesen engedik a gardróbjuk közelébe. Hogyan éri el, hogy feloldódjanak? Talán csak annyi a titka, hogy szereti, élvezi, amit csinál. Mikor zárul sikeresen egy napja? Mi jelenti számára a boldogságot vagy éppen a… Tovább »

Legyen világos előtted a jövőkép! Interjú egy étterem chef-tulajdonosával

A következő történet főszereplőjét még középiskolás koromban ismertem meg. Szakácsnak tanult. Szakács akart lenni. Irigyeltem, amiért tudja, mit akar. Nem volt kérdés számára, mivel szeretne foglalkozni, volt elképzelése a jövőről. Ráadásul szerette, amit csinál és jó is volt benne. Amikor kicsivel később beszélgettünk, már arról mesélt, szeretne majd egy saját éttermet nyitni, a házban, ahol él. Majdnem így is… Tovább »

Őszintén az újrakezdésről, az akaratról, a hitről – Interjú egy MLM vezetővel

Egy nem mindennapi történetet mesélt el nekem Babi, akit én sok évvel ezelőtt, mint fodrász ismertem meg. Megismertem továbbá egy nagyon kedves, nyílt, érdeklődő embert, aki -már akkor tudtam-, nem egy átlagember. Ő a saját kezébe vette élete irányítását. Mert változtatni és erre biztat ma is mindenkit: merj döntést hozni, változtatni és változni. Nagyon őszintén mesél arról,… Tovább »

Találd meg az erősségeidet!

  Írtam már arról (ITT), hogy megpróbálok majd annak is segíteni, aki még egyáltalán nem tudja merre induljon el. Nem úgy kezdi a napját, hogy előtte lebeg a célja, csak sodródik a nagyvilágban. Fontosnak tartom, hogy használd ki a lehetőségeidet! Legyen önbizalmad és érezd, meg tudod csinálni! Csináld azt, amiben jó vagy! A fentiekhez pedig… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!