Csak csináld!

6 fontos mondat, amit jegyezz meg ebből a nagyszerű filmből

Már jó ideje meg akartam nézni az Ételművész című filmet Bradley Cooper főszereplésével. Most végre megtörtént és azt kell mondjam,  nem csalódtam, nagyon tetszett! Remek színészek (Omar Sy is szerepel, akit az Életrevalókból ismerhetünk, ajánló ITT), szemet gyönyörködtető, nyálcsorgató képsorok ételekről, komoly mondanivaló a fel nem adásról, az önmagunkba vetett hitről. A film néhány gondolata… Tovább »

Életrevalók

Negyedszerre is megnéztem. Imádom!  Egy film, amelynek igazán eltalálták a címét szerintem.  Az Életrevalók c. film megmutatja, hogy az élet szép! Az életet élni kell! Az életet élvezni kell! További szép napot, kedves Olvasó!    Ági    Véleményed bátran oszd meg velem, örülök, ha írsz nekem! 🙂 Kövess Facebook-on és Instagram-on is! 😉... Tovább »

Szerencsés véletlen?

Még mindig hiányzik a hó… és a romantikából sem elég sohasem. Egy kedves, édes film jár a fejemben, melyet szeretnék újranézni. Szerelem a végzeten ( angolul: Serendipity, azaz szerencsés véletlen) a címe. Karácsony környékén éppen aktuális. De akár máskor is. Lehet egy pihentető könnyed romantikus vígjáték, amit nem magyarázzuk túl. Sőt, azt is mondhatjuk: csak… Tovább »

Filmajánlóval -pozitív megerősítésekkel

Julie és Julia –Két nő egy recept Egy film, amitől mosolyra húzódik a szánk. Megtörtént eseményeken alapul a sztori.  A két nő közös szenvedélye a főzés. Sikereik és kudarcaik támogatóan hatnak ránk. A vicces jelenetek, a végig pozitív életszemlélet és motiváló hatás valamint a bájos főszereplők miatt ajánlom bátran a filmet.  További szép napot, kedves… Tovább »

A boldogság nyomában – filmajánló

Ezt a filmet mindenkinek látni kell! Ha elkeseredtél azért, ha gyermeked van azért, ha állást váltanál, ha elhagytak, ha épp feladnád… Mindenkinek szól. Nézd újra, akár havonta!  További szép napot, kedves Olvasó!    Ági    Véleményed bátran oszd meg velem, örülök, ha írsz nekem! 🙂 Kövess Facebook-on és Instagram-on is! 😉... Tovább »

Nézd újra – más szemmel – !

Gondolkodtatok már azon, hogy gyakran csak akkor foglalkoznak az álmaikkal az emberek, amikor már késő? Súlyos betegség, utolsó kívánság.. Nem így kellene lennie. Egyszer élünk, használjuk ki! Élvezzük! Vegyünk magunknak szép ruhát, látogassunk el álmaink városába, szólítsuk meg a kiszemelt férfit vagy nőt, váltsunk munkahelyet. MOST! Nem majd egyszer, mert nem tudhatod mit hoz a holnap… !… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!