Csak csináld!

Boldogságpillanatok minden napra

Nem vagyunk robotok, mégis gépiesen viselkedünk. Akár egy gép próbáljuk magunkat elszigetelni a kellemetlenségektől, mielőtt még azok ténylegesen megérkeznének. Ezzel azonban nem teszünk mást, mint lemondunk annak a felfedezésnek az öröméről, hogy felismerjük: többféle élményt szerezhetünk, mint képzeltük, sőt még boldogok is lehetünk tőle. Hallom, látom, érzem Te így élsz? Észreveszed, ami körülvesz, vagy csak… Tovább »

Téged mi tesz boldoggá?

Csillog a szemed és sikítasz, ugrálsz örömödben? A szád elé kapsz, vagy alig bírod abbahagyni az önfeledt nevetést? Ölelsz jó hosszan és szorosan? Potyog a könnyed? Vagy csak egyszerűen érzed legbelül és ki is tudod mondani hangosan: igen, boldog vagyok!  Mondjuk mert.. : Csendesen élvezed a kényelmes kanapét, zenét hallgatsz, teát/kávét kortyolgatsz? Habok közé merülsz,… Tovább »

Egyszer sem ábrándultam ki a férjemből

Itt a házasság hete. Talán nem ünnepeljük meg úgy, ahogy azt kellene. Az esküvő után maximum a házassági évfordulókat ünnepeljük, de minden nap lehetne nagyobb figyelmet fordítani arra, hogy igen, házasok vagyunk, szuper. Nem szerencsések vagyunk, hanem kellően odafigyeltünk a másikra és az egymásra találást követően, egyre jobban és jobban összecsiszolódtunk. Azon túl, hogy szeretjük… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!