Csak csináld!

Tudod, mi a boldogság titka?

Mi volt előbb: a tyúk vagy a tojás? -sokan feltették már e kérdést. Mi a helyzet, ha a boldogság és a hála a két kulcsszó? Te mit felelnél?  További szép napot, kedves Olvasó!    Ági    Véleményed bátran oszd meg velem, örülök, ha írsz nekem! 🙂 Kövess Facebook-on és Instagram-on is! 😉... Tovább »

Miért nem MOST?

Miért kell, hogy valami nagy baj történjen? Egy súlyos betegség, egy közeli rokon halála, … Miért van az, hogy a nagy változások, a dolgok átértékelődése csak akkor kezdődik el bennünk, amikor az élet-halál harc van terítéken? Másképp kezd látni az ember mindent, ha igazán komoly baj éri. De miért nem lépünk hamarabb? Miért nem MOST? További… Tovább »

Tedd meg MOST!

   Nincs olyan ember, aki ne ismerné a közmondást: Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra! Az hogy mennyire tartjuk be, kérdéses… Pedig fontos: ne halogasd a dolgokat! Az élet most zajlik. Ha valamit tenni szeretnél, az itt és most a legjobb idő rá! További szép napot, kedves Olvasó!    Ági    Véleményed bátran oszd meg velem, örülök,… Tovább »

Egy kis plusz

Apró örömök, amiktől jobban érzed magad… Csekélységek, amik feltöltenek, kiszakítanak, erőt adnak, hogy másképp lásd a dolgokat.   Mert a legfontosabb: ne add fel! Ugyanakkor mindenkinek vannak rosszabb napjai, szomorkásabb hangulata. Már mást csinálnál, de még a melóhelyeden vagy…, Még aludnál, de felkeltett a gyereksírás…, Megint esik az eső…, Nem tudsz dönteni…, Bántó mondatokat kaptál…,  … Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!