Csak csináld!

Csak természetesen! – Interjú a GastrOlaj márka megálmodójával

Találkoztunk és hihetetlenül motiváló volt mind a történet, amit elmesélt, mind maga a személyisége a most következő interjúalanyomnak. Mert mindig érződik, ha valaki szívvel-lélekkel, igazi szenvedéllyel foglalkozik valamivel. Beleszerettek a hidegen sajtolt növényi olajokba, melyek jótékony hatásairól, számtalan felhasználási módjáról már önmagában hosszasan írhatnék. Gyakorlati tippek mellett a kezdetekről, a nehézségekről, a mindennapokról és a… Tovább »

Le a cukormázzal! -Interjú Takáts Lillával

Nemrég találtam rá az oldalára és egy este alatt végigolvastam az írásait. Nagyon tetszik, hogy őszinte, hogy saját élményekkel, tapasztalatokkal buzdít, miközben megismertet, rávilágít, példát mutat. Néhány héttel ezelőtt tanácsot kértem tőle, szerinte, hogyan lehetne megkönnyíteni az óvodába indulást reggelente. Meghallgatott, rögtön válaszolt, mesélt, kérdezett. Aztán ismét beszélgettünk és eszembe villant, hiszen ő éppen beleillene a képbe,… Tovább »

Hogyan lásd szépnek önmagad és a világot? – Szemes Nóra személyi stylistot faggattam

Hosszú évek óta van a szakmában. A legtöbben azt mesélik róla, olyan vele vásárolni, mint egy barátnővel. Pozitív világképe, jókedve, kisugárzása bizalmat ébreszt az emberekben és szívesen engedik a gardróbjuk közelébe. Hogyan éri el, hogy feloldódjanak? Talán csak annyi a titka, hogy szereti, élvezi, amit csinál. Mikor zárul sikeresen egy napja? Mi jelenti számára a boldogságot vagy éppen a… Tovább »

Az üzletem azért más, mert lelke van – Sikerinterjú

Sok időt el tudok tölteni bioboltokban vagy azok weboldalán. Egészséges hozzávalók a főzéshez, környezetkímélő természetes szerek a takarításhoz, szuper termékek a bőrnek, illóolajok, teák, étrendkiegészítők és még sorolhatnám… Mindig elcsábít egy-egy termék és a kosaramban landol a többi már jól ismert mellett. Rengeteg dolgot szeretnék kipróbálni, egyelőre csak ámulva nézem, és kicsit irigylem azokat, akik… Tovább »

Legális drog, amit receptre íratnék fel -Interjú Tündével

Tündi egy nagyon kedves, szerethető tanárnő. Én legalábbis a német társalgást gyakoroltam nála korábban. Nem olyan régen felfigyeltem a sok-sok futással kapcsolatos fotóra, amit megosztott a közösségi oldalon. Megkérdeztem hát, honnan jött a szenvedély. Úgy érzem, nagyon jól jönnek a szavai bárkinek, aki dilemmázik az elindulás, az újrakezdés miatt. Bármikor elkezdheted, akár 4 év szünet… Tovább »

“Nem akarok egy lenni a többi között” – Interjú egy virágüzlet tulajdonosával

Virágok között jól érezzük magunkat. Vannak, akik nap mint nap azzal foglalkozhatnak, hogy gyönyörű csokrokat, ajándékokat készítenek. Irigylésre méltó, amikor valakinek a hobbija a munkája. Te is ezt szeretnéd? Megtalálni önmagadat, azzal foglalkozni, amit szeretsz, pozitív visszajelzéseket kapni szemtől-szembe és sikeresnek, szabadnak érezni magad? A következő interjúalanyom mindezt már elérte. Ha kíváncsi vagy, milyen céljai… Tovább »

„A boldogság receptje: megadni magunknak mindazt, amit másoktól várunk.”-Interjú Dr.Ábrahám-Hörömpő Andrea íróval

„Élni, hogy írjak és írni, hogy éljek!” – ezzel összegzi munkásságát, ezzel mutatja be magát az interjúalanyom. Egy olyan valaki, akivel még nem volt szerencsém találkozni, mégis kicsit olyan, mint egy régi ismerős. Írásaiban oly sokszor magamra ismerek. Kimondja, amit talán még magamnak sem mertem, vagy ami ott lebegett a szemem előtt, mégis elsiklottam felette. Minden nap… Tovább »

“Vagy csinálod normálisan, vagy nem kell járni” – Interjú a személyi edzővel sikerének hátteréről

Csak keményen! Rövid címként ezt is írhattam volna. Egy kemény csaj a következő interjúalanyom, aki mindig újabb és újabb célokat állít maga elé. Elszánt, talán már kicsit megszállott is, ami a sportot illeti. De imádja, amit tesz. A mindig hatalmas mosolya is ezt igazolja. Testnevelést tanít és személyi edző, a közelmúltban pedig a fitness versenyzést is kipróbálta…. Tovább »

“Elég, ha azt csináljuk, amit a legjobban szeretünk” – Sikerinterjú egy mesterfodrásszal

Nagyon fiatal, de még fiatalabb volt, amikor elhatározta, amibe belevág, azt sikerre is viszi. Külföldön tanult, majd együtt dolgozott olyan sztárokkal is, mint Victoria és David Beckham vagy Madonna fodrásza. Bemutatókon vesz részt csapatával itthon és külföldön egyaránt. Debrecenben nyitotta meg saját üzletét, a város egyik legszínvonalasabb fodrászszalonját. Picit nehéz nekem őt üzletembernek neveznem, de határozottan az. Ugyanakkor… Tovább »

Buen Camino! – Te belevágnál, hogy végigjárd az utat, s közben jobban megismerd önmagad? – Sikerinterjú

Csodálom azt, aki elhatározza, belevág. Felnézek arra, aki elindul. Minden tiszteletem annak, aki végigjárja a Caminot. A spanyolországbeli Szent Jakab-utat,  (Camino de Santiago után El Caminónak is nevezik) a zarándokutat, amelyet ma már nemcsak a vallásos emberek keresnek fel. Aki belevág, egy életre szóló élményt akar, kiszakadni a mókuskerékből, leküzdeni a nehézségeket, szembenézni és felülkerekedni önmaga korlátain, esetleg megválaszolni… Tovább »

Legyél elégedett a külsőddel! – Interjú a Kialakító bloggerével

Mindenki alakul, minden kialakul! –hirdeti Enikő blogjának, a Kialakítónak az alcíme. Már ez a mottó is önmagában nagyon pozitív és motiváló. Ilyen a blogger személyisége is, aki sokszor hangoztatja, mennyire fontos az önbizalom és hogy elégedettek legyünk önmagunkkal. További szép napot, kedves Olvasó!    Ági    Véleményed bátran oszd meg velem, örülök, ha írsz nekem! 🙂 Kövess… Tovább »

Az egészség nem minden, de egészség nélkül minden semmi! – Interjú egy sokoldalú kempo-edzővel

A most következő interjúalanyom valóban sokoldalú, hiszen kempo- edző, négyszeres magyar bajnok, több nemzetközi kupa első helyezettje, a facebook-on található Paleolit életmód létrehozója és szerkesztője, szakács, biztonsági őr. Elhivatottság, maximalizmus, energia és erő jellemzi őt minden téren. A paleolit életforma lelkes követője és népszerűsítője, egy olyan valaki, aki tud hatni az emberekre, akihez tanácsért fordulnak, akinek a… Tovább »

Legyen világos előtted a jövőkép! Interjú egy étterem chef-tulajdonosával

A következő történet főszereplőjét még középiskolás koromban ismertem meg. Szakácsnak tanult. Szakács akart lenni. Irigyeltem, amiért tudja, mit akar. Nem volt kérdés számára, mivel szeretne foglalkozni, volt elképzelése a jövőről. Ráadásul szerette, amit csinál és jó is volt benne. Amikor kicsivel később beszélgettünk, már arról mesélt, szeretne majd egy saját éttermet nyitni, a házban, ahol él. Majdnem így is… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!