Csak csináld!

Csak természetesen! – Interjú a GastrOlaj márka megálmodójával

Találkoztunk és hihetetlenül motiváló volt mind a történet, amit elmesélt, mind maga a személyisége a most következő interjúalanyomnak. Mert mindig érződik, ha valaki szívvel-lélekkel, igazi szenvedéllyel foglalkozik valamivel. Beleszerettek a hidegen sajtolt növényi olajokba, melyek jótékony hatásairól, számtalan felhasználási módjáról már önmagában hosszasan írhatnék. Gyakorlati tippek mellett a kezdetekről, a nehézségekről, a mindennapokról és a… Tovább »

Le a cukormázzal! -Interjú Takáts Lillával

Nemrég találtam rá az oldalára és egy este alatt végigolvastam az írásait. Nagyon tetszik, hogy őszinte, hogy saját élményekkel, tapasztalatokkal buzdít, miközben megismertet, rávilágít, példát mutat. Néhány héttel ezelőtt tanácsot kértem tőle, szerinte, hogyan lehetne megkönnyíteni az óvodába indulást reggelente. Meghallgatott, rögtön válaszolt, mesélt, kérdezett. Aztán ismét beszélgettünk és eszembe villant, hiszen ő éppen beleillene a képbe,… Tovább »

6 fontos mondat, amit jegyezz meg ebből a nagyszerű filmből

Már jó ideje meg akartam nézni az Ételművész című filmet Bradley Cooper főszereplésével. Most végre megtörtént és azt kell mondjam,  nem csalódtam, nagyon tetszett! Remek színészek (Omar Sy is szerepel, akit az Életrevalókból ismerhetünk, ajánló ITT), szemet gyönyörködtető, nyálcsorgató képsorok ételekről, komoly mondanivaló a fel nem adásról, az önmagunkba vetett hitről. A film néhány gondolata… Tovább »

A gondolattól a végeredményig

Azt gondolnád elsőre, hogy hosszú az út. Nem tudjuk, nem tudhatjuk előre, hogy milyen hosszú. Viszont ez a két lépés a fő, a mindent eldöntő. Majdhogynem nincs is másra szükség, csak : 1. Gondold ki, mi az, amit szeretnél. 2. Lásd a végeredményt. További szép napot, kedves Olvasó!    Ági    Véleményed bátran oszd meg velem,… Tovább »

Egy lélekerősítő film – ajánló

  Cél nincs. A cél: az út. (Paul Géraldy) A Vadon című film Cheryl Strayed történetét mutatja be. Cheryl könyvet írt útjáról, ezermérföldes utam önmagamhoz alcímmel. További szép napot, kedves Olvasó!    Ági    Véleményed bátran oszd meg velem, örülök, ha írsz nekem! 🙂 Kövess Facebook-on és Instagram-on is! 😉... Tovább »

Találkozás Mosolykával

Mosolyka, azaz Hozleiter Fanny az a lány, akit szerintem valamilyen szinten mindenki ismer. Először pár évvel ezelőtt szerepelt a tévében és régóta ír blogot. Egy kerekesszékes lány, pontosabban egy mosolygós kerekesszékes lány. És ennél sokkal több. Egy igazán pozitív személyiség, akiben hihetetlen az akarás és a kitartás. Egy igazi csoda ő. Akitől sokan tanulhatunk. További szép… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!