Csak csináld!

Vedd fel ezt a szokást és könnyítsd meg a saját életedet!

Kaptunk karácsonyra egy sakk készletet. Nap mint nap elővesszük, törjük a fejünket a lépéseken, mindig kikapok, -lassan már a 3,5 évesemtől is- de azért szeretek játszani. 🙂 Nem a sakkról akarok írni, bár egy kicsit ez is idetartozik. Hiszen itt is nagyon fontos az ellenőrzés! Minden lehetséges lépést észre kell venni, mérlegelni kell, előregondolkodni, kiiktatni… Tovább »

Ami igazán számít

Volt olyan karácsony, amikor különleges menüre törekedtem. Garnélarákkal és már nem is tudom, mivel készültem. Volt olyan, amikor az is fontos volt, hogy sok ajándék legyen a fa alatt. Nem költöttünk akkor sem nagyon sokat, de külön csomagoltunk mindent, hogy több legyen, illetve sok saját készítésű is volt közte, pl. narancslekvár, bonbon, stb. Volt olyan… Tovább »

Hogyan motiváld magad reggelente?

Van az úgy, hogy fáradékonyabbak vagyunk, nincs kedvünk semmihez, egész nap csak aludnánk, vagy legalábbis ágyban lennénk. Persze ezt nem tehetjük meg. Nem mindegy azonban, hogy hogyan kelünk ki az ágyból. Mielőbb szüntessük meg a morcos ábrázatot. Fújjuk el a rossz kedvünket, mosolyogjunk magunkra! Megmutatom, mennyi minden segíthet reggel, hogy jobban induljon a nap. Hogyan… Tovább »

Énidő – tegyél így!

Sokat halljuk mostanában ezt a szót : énidő Egy kifejezés arra, amire mindenkinek szüksége van, vagyis, hogy néha csak magunkkal foglalkozzunk. Lehet, hogy azt mondod, Te nem szeretsz egyedül lenni. De próbáltad már? További szép napot, kedves Olvasó!    Ági    Véleményed bátran oszd meg velem, örülök, ha írsz nekem! 🙂 Kövess Facebook-on és Instagram-on is!… Tovább »

Indulás!

Szeretettel üdvözöllek a blogomon! Egy anya írásait olvashatod itt, nem csak az anyaságról, hanem álmokról, megvalósításról, a “hogyan” -ról. Lesz könyvajánló, filmajánló és sok interjú a környezetemben lévők sikereiről. Arról, hogy ne csak élj, hanem igazán élj! A jelenben! Nézd pozitívan a világot! Tervezz, és merd megtenni, mindegy hogyan, CSAK CSINÁLD! Ha akarod és ha… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!