Csak csináld!

Haladj az úton!

Vállald a felelősséget! A kimondott szónak súlya van! Nem baj, ha nem mondod mindig azonnal ki, de ha kérdésed van, tedd fel. Ha nem kérdezel, választ sem kapsz. Amit kimondtál, azt már visszacsinálni nem lehet. Valaki , vagy még többen hallották. Valaki vagy talán többen is, elgondolkodnak rajta. Továbbadják. Nincs megállás. Te indítottad el. Végig… Tovább »

Téged mi tesz boldoggá?

Csillog a szemed és sikítasz, ugrálsz örömödben? A szád elé kapsz, vagy alig bírod abbahagyni az önfeledt nevetést? Ölelsz jó hosszan és szorosan? Potyog a könnyed? Vagy csak egyszerűen érzed legbelül és ki is tudod mondani hangosan: igen, boldog vagyok!  Mondjuk mert.. : Csendesen élvezed a kényelmes kanapét, zenét hallgatsz, teát/kávét kortyolgatsz? Habok közé merülsz,… Tovább »

5+1 zene, ami jobbá teszi a napot

A zene erőt ad. A zene felvidít. A zene motivál. Mindig. Énekelek, dúdolok vagy kiabálom a szöveget. Felszabadít, kikapcsol, segít. Gyakran hallgatok zenét és hagyom, hogy jobb kedvre derítsen, hogy könnyebbé, élvezetesebbé tegye a munkámat. Szeretem a dalszöveget figyelni, nekem fontos a dalok mondanivalója is. Ezeket hallgasd a mai zenék közül, és fogadd meg a fontos… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!