Csak csináld!

Így kávéztam Amerikában – Vendégposzt egy megvalósult álomról

A történet (sajnos) nem velem esett meg. Szinte hihetetlen, ugyanakkor felettébb inspiráló, erőt adó. Bátran kívánj nagyot, aztán nincs más hátra, élj a lehetőséggel, valósítsd meg álmaidat. Ahogy blogger társam, Ilona ( http://nemvagyegyedul.cafeblog.hu/ és http://tetszervizsopron.cafeblog.hu/ is tette. Beszámol arról, hogyan indult a nagy kaland, mennyire félt nekivágni egyedül Amerikának és hogy hogyan fogyasztja legszívesebben kedvenc kávéját. Fogadjátok szeretettel Kaufman Ilona vendégposztját: … Tovább »

Csak csinálom -pusztán szeretetből és hitből

Olvasni jó. Egy közösséghez tartozni, ahol önmagad lehetsz, még jobb. Csak egy szabály van, magaddal vinni egy könyvet.  A következő vendégposzt egy Ifjúsági Olvasóklub létrehozásáról szól. A kezdetekről és a jelenről, arról, miért nagy élmény ez az alapítók számára, miért nem gondoltak sosem arra, hogy feladják, abbahagyják.  Csinálják, mert szeretik. Vendégíróm a blogjában (http://maszi.cafeblog.hu/) mesél arról is,… Tovább »

Csak csinálom – a halott lányok nem sírnak

Igaz történet következik egy lánytól, aki fura kisgyerek volt, akit kinevettek, csúfoltak és aki átírta a mesét. A “pótbarát” és aki élvezte, ha gonosz lehet. Amikor elveszítette azt a valakit, aki hitt benne és aki miatt ő is hinni kezdett magában, leült és megírta az életének folytatását. Aztán pedig csak csinálta, amit mindig is szeretett.Milyen volt a kezdet… Tovább »

Mit jelent nekem a blogolás? – Vendégposzt

Ilyen még nem volt, de mindig is terveztem. Mostantól alkalmanként vendégposztokat is láthattok a blogon. Megkérdeztem ugyanis bloggertársaimat, mi az, amit “csak csinálnak”, vagyis örömmel teszik, azért csinálják, mert élvezik. Elsőként Kisházi Judit, bloggertársam ( http://lelekhajnal.cafeblog.hu/ és  http://ambrozia.cafeblog.hu/ ) írását láthatjátok.  Olvassátok el, pontosan mit is jelent számára a blogolás.  Köszönöm, Judit, hogy ilyen jól összefoglaltad.   Mit… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!